Kosten zorgplan voor uw huisdier

Het zorgplan: een abonnement voor uw huisdier.

Het zorgplan biedt u de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor uw huisdier. Dit abonnement bevat preventieve zorg voor een heel jaar. Alles is geregeld. Met het zorgplan ontvangt u bovendien korting op onze diensten en in onze webshop.

Met het plan kan een dierenarts u vaccinaties, extra gezondheidschecks en uitstekende bescherming tegen vlooien, teken en wormen gedurende het hele jaar aanbieden, tegen aantrekkelijke maandelijkse kosten. Dat is gemakkelijk voor u als hondenbezitter en zorgt voor gezonde en vrolijke huisdieren.

Om te weten wat het Zorgplan u gaat kosten voor uw hond, willen we graag weten wat uw hond weegt. We hebben 3 categorieën, te weten, de kleine hond tot 10 kg , de middelgrote hond van 10-25 kg en de grote hond van meer dan 25 kg.

Voor het Zorgplan voor de kat en het zorgplan voor het konijn hanteren we 1 tarief.

Het zorgplan hond kun je in de kliniek afsluiten door het ondertekenen van een schriftelijke overeenkomst aan de balie. Hiermee gaat u akkoord met een maandelijkse automatische incasso.

Wat kost het zorgplan voor mijn hond?Wat kost het zorgplan voor mijn kat?

Uw dierenarts denkt met u mee

U wilt de allerbeste zorg voor uw huisdier en u kunt een geheugensteuntje  hier en daar wel gebruiken? Dan is het zorgplan wat voor u!

We leven in drukke tijden. Werk en/of gezin vergen al uw aandacht . Uw huisdier vormt natuurlijk ook een belangrijk deel van uw leven. Maar weet u nog precies wanneer die wormkuur nu ook alweer gegeven moet worden?

Uw dierenarts weet precies hoe vaak en wanneer uw huisdier gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid moet worden. Met het zorgplan krijgt u altijd precies op tijd een herinnering hiervoor en bovendien kunnen de wormkuren en vlooienmiddelen bij u thuis bezorgd worden.

Het zorgplan. Uw voordelen op een rij:

  • De beste preventieve zorg
  • Automatische herinneringen voor controles
  • Spreiden van de kosten
  • Altijd korting op producten en diensten
  • Producten thuis bezorgen of afhalen

Uitbreiding zorgplan met een voedingsabonnement

Het zorgplan kan eenvoudig uitgebreid worden met een voedingsabonnement. Samen met een van de assistentes wordt de beste voeding voor uw huisdier geselecteerd. Voeding op? Dan ligt het alweer klaar voor u hier in de kliniek of het is al thuis bezorgd. Het is ook mogelijk alleen een voedingsabonnement af te sluiten.

 

Bent u geïnteresseerd, wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Kom dan gerust even naar de balie, dan leggen wij het graag voor u uit.

Contact
Dierenarts Nijmegen en omgeving