Onze expertises

Wij als dierenartsen van Dierenkliniek Broerdijk hebben ons speciaal toegelegd op de volgende vakgebieden, onze expertises zijn:

Advies over aanschaf van een huisdier

Als dierenartsen en dierenartsassistentes zijn wij als geen ander bekend met wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een pup of kitten, een konijn , cavia of rat. Als u advies wilt hierover, loop dan eens binnen, of neem contact op. De aanschaf van een huisdier moet geen impulsaankoop zijn. Het komt helaas regelmatig voor dat een pup na een aantal dagen alweer herplaatst moet worden. Dit leidt tot frustratie en verdriet voor de eigenaar en de pup moet weer wennen aan een nieuwe situatie. Wij spelen graag een rol in de weloverwogen aanschaf van uw huisdier. Dit leidt volgens ons tot blije huisdieren en blije baasjes.

 

 

Dierengebitten

Een van onze expertises is het behandelen van dieren met gebitsproblemen. Dierenarts Fabienne Baggerman legt zich in haar carrière als dierenarts door middel van extra scholing toe op de behandeling van honden en katten. Dierenarts Loek Gussenhoven behandelt de konijnen en knaagdieren als ze last hebben van hun gebit.

De tandarts voor dieren is in onze kliniek dierenarts Fabienne Baggerman. Zij heeft zich toegelegd op het behandelen van honden en katten met gebitsproblemen.

De konijnen met gebitsproblemen worden behandeld door Dierenarts Loek Gussenhoven.

gebitsbehandeling hond

Echografie

Echografie bij de hond

 

Met behulp van echografie kan de dierenarts  door middel van ultrageluid een beeld vormen van buikorganen en het hart. De bekendste reden voor het maken van een echografie bij de hond is het vaststellen van een zwangerschap. Er zijn echter nog veel meer redenen om een echografie bij de hond uit te voeren.

 

 

 

Lees meer

Endoscopie

Endoscopie is het met een lichtbron en camera kijken in een lichaamsopening of lichaamsholte. Endoscopie zetten we ook in bij kijkoperaties, zoals de laparoscopische sterilisatie van de teef.

Neem contact op