Vaccinaties

Vaccineren op maat

Tijdens de gezondheidscontrole nemen we de specifieke situatie van uw hond onder de loep Hoe oud is uw hond? Gaat hij het komende jaar in pension? Of mee met de uitlaatservice? Neemt u hem mee op vakantie naar het buitenland?

De dierenartsen van dierenkliniek Broerdijk adviseren om honden jaarlijks te vaccineren tegen de ziekte van Weil ( Leptospirose) en tegen kennelhoest. Van deze ziektes is bewezen dat de bescherming recht evenredig is met de hoeveelheid antistoffen. Dat betekent dat een hond beter beschermd is naarmate hij vaker wordt ingeënt.

Vaccinatie van uw hond

Jaarlijkse gezondheidscheck

De dierenartsen van dierenkliniek Broerdijk adviseren u om uw hond 1 x per jaar te laten controleren. Bij een gezondheidscheck stelt de dierenarts u enkele vragen over het gedrag van uw hond. Uw hond wordt gewogen, de dierenarts voert een lichamelijk onderzoek uit, het gebit van uw hond wordt gecontroleerd. Tijdens deze gezondheidscheck van uw hond hebt u de gelegenheid zelf vragen te stellen. Door dit ieder jaar te doen, kunnen veranderingen in de gezondheidstoestand van uw hond tijdig worden opgemerkt. Een prettig idee!

Terug naar honden