Hoe loopt mijn hond vlooien op?Vlooienpoepjes_Dk_Broerdijk

Vlooien bij de hond komen regelmatig voor. Iedere hond loopt kans op vlooien. Iedere hond komt buiten en iedere hond komt in contact met andere honden. De kans is dus zeer aanwezig dat uw hond zich besmet met vlooien.Als uw hond eenmaal vlooien heeft, betekent dat dat er in uw huis duizenden vlooieneitjes en -larven bevinden die opnieuw voor een vlooienplaag kunnen zorgen.Het kan erg lastig zijn om van zo’n vlooienplaag af te komen. Een goede reden om ervoor te zorgen dat uw hond geen vlooien krijgt.

Vlooien bij de hond: Voorkomen is beter dan genezen.

Ons advies is om uw hond het hele jaar door te beschermen tegen vlooien. Ook in de winter! Er zijn diverse manieren om uw hond tegen vlooien te beschermen. Er zijn tabletten, pipetten , halsbanden.

Vlooien bij de hond? Neem niet zomaar een middeltje!

We geven u goed advies toegespitst op de situatie van uw hond.In onze kliniek hebben we altijd de nieuwste producten op het gebied van vlooien- en tekenpreventie. Deze zijn dan uitsluitend bij de dierenarts te verkrijgen. Wij adviseren u graag welke manier het best bij uw hond past. Kom langs of neem een kijkje in onze webshop.