Zorgplan voor uw kat

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Als onderdeel van het gezin wilt u de beste zorg voor uw maatje. Helaas brengt zorg kosten met zich mee en, in het ergste geval, onvoorziene kosten. Daarom heeft Dierenkliniek Broerdijk het Zorgplan voor u samengesteld. Met dit Zorgplan heeft u gegarandeerd de beste preventieve zorg voor uw huisdier.

Maak een afspraak

Uw voordeel

  • De beste preventieve zorg
  • Automatische herinneringen voor controles
  • Spreiding van uw kosten
  • Altijd korting op producten en diensten
  • Producten thuisbezorgen of ophalen
  • Uit te breiden met een voedingsabonnement

Hoe werkt het?

Het Zorgplan biedt u de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor uw hond, kat of konijn. Dit abonnement bevat preventieve zorg voor een heel jaar. De vaccinaties, gezondheidchecks, ontvlooien en ontwormen: u hoeft zich er geen zorgen meer over te maken. De producten liggen tijdig klaar in onze kliniek of ze worden thuisbezorgd. Alles is geregeld. Met het Zorgplan ontvangt u bovendien korting op onze diensten en in onze webshop.

Voedingsabonnement

Daarnaast kan het Zorgplan eenvoudig uitgebreid worden met een voedingsabonnement. Samen met Dierenkliniek Broerdijk wordt de beste voeding voor uw huisdier geselecteerd. Voeding op? Dan ligt het alweer klaar in onze kliniek te Nijmegen of het is al thuisbezorgd. U hoeft nergens meer aan te denken, dat doen wij!

Het zorgplan op maat

Bij Dierenkliniek Broerdijk kunt u terecht voor het Zorgplan op maat. Samen kijken wij naar het beste plan voor uw huisdier(en). Wij geven u advies op maat en informeren u over de mogelijkheden en kosten.

Aanmelden is heel eenvoudg

Maak een afspraak met Dierenkliniek Broerdijk en stel het Zorgplan samen op maat. De betaling gaat maandelijks eenvoudig via automatische incasso.

Maak een afspraak