Dierenarts Nijmegen en omgeving

Uw dierenarts in Nijmegen en omgeving!

Dierenkliniek Broerdijk in Nijmegen is dé dierenarts rondom Beek, Millingen, Malden, Groesbeek, Ooij en omgeving. Wij onderscheiden ons in de persoonlijke aandacht die wij hebben voor uw huisdier. Wij zijn een dierenartspraktijk die zich richt op huisdieren en zijn toegespitst op de zorg voor en behandeling van gezelschapsdieren. Ons deskundige team bestaat uit twee dierenartsen en een aantal paraveterinairen, die met veel expertise en enthousiasme zorgdragen voor uw huisdier. In onze dierenkliniek in Nijmegen begeleiden we zieke of gewonde huisdieren zoals uw hond, kat of konijn. Maar liever nog willen we natuurlijk juist voorkomen dat uw gezelschapsdier ziekt wordt. U kunt in onze dierenkliniek in Nijmegen o.a. terecht voor:

  • Vaccinaties voor uw huisdier
  • Medicijnen voor uw gezelschapsdier
  • Operaties voor huisdieren
  • Behandelingen voor uw huisdier
  • Advies m.b.t. uw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier
Meer over uw huisdier
Dierenarts Nijmegen en omgeving

Dierenkliniek Broerdijk Nijmegen: topkwaliteit diergeneeskundige zorg

Bij Dierenkliniek Broerdijk in Nijmegen, nabij Groesbeek, Millingen, Malden, Beek en Ooij, staan we iedere dag voor u klaar om optimale zorg te bieden voor uw huisdier. Ook buiten openingstijden is er altijd een dierenarts in Nijmegen bereikbaar. Wij hebben immers oprecht aandacht voor de bijzondere band tussen u en uw huisdier en begrijpen als geen ander wat uw hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier voor u betekent. Van kleine patiëntjes tot grote huisdieren; wij passen onze kennis en kunde graag toe om u te voorzien van een advies op maat. Samen met u houden onze dierenartsen en deskundige medewerkers uw huisdier gezond, zijn hele leven lang!

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht.
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dierenarts in omgeving Groesbeek, Millingen, Ooij, Beek of Malden?

Bent u op zoek naar een dierenarts in Ooij, Groesbeek, Beek, Malden, Millingen of omgeving? Dan hoeft u niet ver te zoeken! Bij Dierenkliniek Broerdijk in Nijmegen bent u aan het juiste adres. Onze dierenartspraktijk is gevestigd in een mooi pand op de Broerdijk in Nijmegen. Wanneer u langskomt bij onze dierenpraktijk vindt u er voldoende parkeergelegenheid. Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken met de dierenarts in Nijmegen?

Neemt u dan gerust eens contact met ons op!

Contact
Konijn Dierenarts Nijmegen en omgeving