Team

Loek Gussenhoven

Als kleine jongen was ik altijd in de weer met van alles dat leefde: kippen, konijnen, hamsters, cavia’s, honden, katten, parkieten, vissen, etc. De planten interesseerde me ook wel, maar vooral het kruipende en lopende spul vond ik erg leuk.

Met zo’n dierentuin in en om het huis lag de keuze voor het beroep dierenarts voor de hand.

In 2006 heb ik mijn studie Diergeneeskunde afgerond en ben ik begonnen bij Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht onder leiding van Evert- Jan de Boer. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met de behandeling van konijnen en knaagdieren.

Na 8 jaar met veel plezier in bovengenoemde kliniek gewerkt te hebben, heb ik samen met Fabienne de sprong gemaakt naar een eigen kliniek, tot volle tevredenheid. We zijn de trotse eigenaren van een prachtige kliniek in de mooiste buurt van Nijmegen.

Gaandeweg mijn loopbaan als dierenarts kwam ik er achter dat het beroep veel verder gaat dan de zorg voor dieren. Je hebt ook erg veel te maken met mensen en dat leer je echt niet tijdens je opleiding! Dat vind ik nu zo mooi aan het vak: de combinatie van praktisch bezig zijn en het contact en de communicatie met de eigenaren.

Op diergeneeskundig gebied liggen mijn interesses bij de chirurgie en de behandeling van konijnen, knaagdieren en vogels.

Graag tot ziens!

Fabienne Baggerman

Afgestudeerd te Utrecht als dierenarts in 2004. Als pas afgestudeerd dierenarts heb ik van alles gedaan; dierenarts op een stoeterij in Australië en in het Verenigd koninkrijk . Terug in Nederland werkte ik in gemengde praktijken, waar ik alle diersoorten behandelde, als een soort Iris of Dokter Vlimmen.

Ik vind dierenarts zijn een geweldig beroep, omdat het zo afwisselend is. Het is werken met mensen en dieren, met je hoofd en je handen.

Dat maakt het ook een moeilijk beroep. Het is helaas niet mogelijk om van alle diersoorten alles te weten en alles te kunnen. Daarom heb ik na een aantal jaren in de gemengde praktijk besloten om me toe te leggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren. Dat is al gevarieerd genoeg!

Toen ik samen met Loek in 2014 de kans kreeg om zelf eigenaar te worden van een dierenkliniek heb ik deze met beide handen aangepakt. Nu kunnen Loek en ik als team op onze eigen, persoonlijke wijze vormgeven aan de zorg voor huisdieren.

Dit betekent dat ik mijzelf mag gaan toeleggen op de echografie en de tandheelkunde, want dit vind ik zeer waardevolle deelgebieden van de diergeneeskunde waarbij je echt iets goeds voor een dier kunt betekenen. Bovendien hecht ik waarde aan het opbouwen van een goede relatie met de dieren en hun baasjes.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om me bezig te houden met de PR van onze dierenkliniek; de website en Facebook zijn daar belangrijke manieren om u als huisdieren eigenaar te bereiken.

Ik hoor dan ook graag wat u ervan vindt zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk  aan uw wensen kunnen aanpassen.

Inge van der Maazen

Even voorstellen: Mijn naam is Inge van der Maazen en ik mag aan de slag als dierenarts in deze fijne praktijk in Nijmegen-Oost.

Nadat ik de afgelopen jaren in Utrecht heb gewoond, vind ik het een eer om het vak van dierenarts te mogen beoefenen in de regio waar ik ben opgegroeid.
Waar ik van huis uit ben opgegroeid met honden, heb ik nu sinds enkele jaren gezelschap van kat Freddy.

In mijn vrije tijd ben ik, samen met mijn vriend, druk aan het verbouwen in ons klushuis. Daarnaast kook/dineer ik graag met mijn vrienden, houd ik van lezen en doe ik een poging tot het onderhouden van een moestuin.

Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen! Het leuke van het prachtige werk als dierenarts vind ik het contact met zowel dier als eigenaar. Ik vind het belangrijk om samen met de eigenaar op zoek te gaan naar een passend behandel- of verzorgplan om zo de beste zorg te leveren aan het dier.
Tot ziens in de praktijk!

Annemiek Luursema

Mijn naam is Annemiek Luursema. Ik ben al sinds 1989 in dienst bij Dierenkliniek Broerdijk en hoor bijna bij de inventaris. In deze jaren heb ik niet alleen veel geleerd over dieren, maar ook over computers. Van een kaartenbak met patientenkaarten zijn we gegroeid naar een goed geautomatiseerde praktijk.

Na een aantal jaren fulltime te hebben gewerkt, ben ik sinds een aantal jaren nog maar halve dagen op de praktijk aanwezig. Hierdoor heb ik wat meer tijd over voor mijn grote hobby’s tuinieren, paardrijden en ook paardrijles geven.

Ik woon samen met vriend Peter, hond Clooney en kater Karel in Duitsland op een heel mooi plekje tegen het Reichswald aan. In onze wei hebben we nog 2 rijpaarden en 2 shetlanders lopen.

Al met al een grote beestenbende. Dit kost veel tijd, maar levert enorm veel plezier op!

Esther Maassen

Hallo Ik ben Esther Maassen en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Dierenkliek Broerdijk.

Hiervoor ben ik al een aantal jaren werkzaam geweest in een andere praktijk als paraveterinair.
Als kind was ik altijd al te vinden bij de dieren. De combinatie van het werken met mens en dier maakt mijn werk zo leuk.
Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Bemmel. Daarbij mag ik ook elke dag genieten van mijn twee konijntjes Truus en Dadel. Graag tot ziens in de praktijk.

Ashley Löw

Hallo, mijn naam is Ashley Löw!

Sinds november 2021 ben ik werkzaam in het gezellig team van Dierenkliniek Broerdijk.

In 2018 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon in Helmond. Van kleins af aan wist ik al dat ik van het zorgen voor dieren en mensen mijn werk wilde maken. Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond merkte ik dat dit niet mijn droombaan was, daarom ben ik meteen de opleiding voor paraveterinair gaan volgen. Wat is een betere combinatie dan het zorgen voor dieren en het bijstaan van de eigenaar?! Ik heb tot op de dag van vandaag geen spijt van deze keuze. Thuis in Lent hebben mijn vriend en ik ook een groot hart voor dieren, namelijk voor onze 3 katten; Kevin, Nero en Benji. Ik hoop u snel een keer te ontmoeten in de praktijk!

Stefanie Otten

Hallo, mijn naam is Stefanie Otten.

Ik woon samen met mijn zoon, hond Nikay en katten Karel en Ienieminie in Nijmegen en daarnaast heb ik nog mijn paard Lu-kai.
Ik houd van buiten zijn, wandelen met mijn hond, hardlopen en rijd ik paard.
Van huis uit ben ik met dieren opgeroeid en was ik altijd tussen de paarden te vinden.
Toch koos ik ervoor, na lang twijfelen tussen kinderen en dieren om met kinderen te gaan werken.
Dit heb ik 12 jaar met plezier gedaan.
Hierna is het toch weer gaan kriebelen en wilde ik graag met dieren gaan werken. Eerst heb ik een paar jaar als overbrugging op een pensionstal gewerkt.
Vervolgens heb ik de stap gezet en me te laten omscholen als paraveterinair, in 2021 ben ik begonnen met deze opleiding
Ik heb gekozen voor een verkorte opleiding in het volwassenen onderwijs en in december 2022 mijn diploma behaald.
Na het behalen van mijn diploma ben ik hier als paraveterinair komen werken om, alles wat ik geleerd heb in de opleiding verder in de praktijk te ontwikkelen.
Ik heb het ontzettend naar mijn zin in een leuk team!

Simone te Grotenhuis

Hoi!

Ik ben Simone en ik ben sinds 2008 werkzaam bij Dierenkliniek Broerdijk.
Ik woon in Zevenaar en daar ben ik veel in de sportschool en op de yogamat te vinden. Daarnaast houd ik erg van wandelen.
Op het moment heb ik geen huisdieren. Maar regelmatig pas ik op als het baasje op vakantie is.

In de kliniek vind ik het erg leuk om mij met gebitsverzorging bezig te houden. Ook volg ik regelmatig bijscholing om mijn kennis up to date te houdem

Ik kijker naar uit om u te zien in de Kliniek!