Team

Loek Gussenhoven

Als kleine jongen was ik altijd in de weer met van alles dat leefde: kippen, konijnen, hamsters, cavia’s, honden, katten, parkieten, vissen, etc. De planten interesseerde me ook wel, maar vooral het kruipende en lopende spul vond ik erg leuk.

Met zo’n dierentuin in en om het huis lag de keuze voor het beroep dierenarts voor de hand.

In 2006 heb ik mijn studie Diergeneeskunde afgerond en ben ik begonnen bij Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht onder leiding van Evert- Jan de Boer. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met de behandeling van konijnen en knaagdieren.

Na 8 jaar met veel plezier in bovengenoemde kliniek gewerkt te hebben, heb ik samen met Fabienne de sprong gemaakt naar een eigen kliniek, tot volle tevredenheid. We zijn de trotse eigenaren van een prachtige kliniek in de mooiste buurt van Nijmegen.

Gaandeweg mijn loopbaan als dierenarts kwam ik er achter dat het beroep veel verder gaat dan de zorg voor dieren. Je hebt ook erg veel te maken met mensen en dat leer je echt niet tijdens je opleiding! Dat vind ik nu zo mooi aan het vak: de combinatie van praktisch bezig zijn en het contact en de communicatie met de eigenaren.

Op diergeneeskundig gebied liggen mijn interesses bij de chirurgie en de behandeling van konijnen, knaagdieren en vogels.

Graag tot ziens!

Fabienne Baggerman

Afgestudeerd te Utrecht als dierenarts in 2004. Als pas afgestudeerd dierenarts heb ik van alles gedaan; dierenarts op een stoeterij in Australië en in het Verenigd koninkrijk . Terug in Nederland werkte ik in gemengde praktijken, waar ik alle diersoorten behandelde, als een soort Iris of Dokter Vlimmen.

Ik vind dierenarts zijn een geweldig beroep, omdat het zo afwisselend is. Het is werken met mensen en dieren, met je hoofd en je handen.

Dat maakt het ook een moeilijk beroep. Het is helaas niet mogelijk om van alle diersoorten alles te weten en alles te kunnen. Daarom heb ik na een aantal jaren in de gemengde praktijk besloten om me toe te leggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren. Dat is al gevarieerd genoeg!

Toen ik samen met Loek in 2014 de kans kreeg om zelf eigenaar te worden van een dierenkliniek heb ik deze met beide handen aangepakt. Nu kunnen Loek en ik als team op onze eigen, persoonlijke wijze vormgeven aan de zorg voor huisdieren.

Dit betekent dat ik mijzelf mag gaan toeleggen op de echografie en de tandheelkunde, want dit vind ik zeer waardevolle deelgebieden van de diergeneeskunde waarbij je echt iets goeds voor een dier kunt betekenen. Bovendien hecht ik waarde aan het opbouwen van een goede relatie met de dieren en hun baasjes.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om me bezig te houden met de PR van onze dierenkliniek; de website en Facebook zijn daar belangrijke manieren om u als huisdieren eigenaar te bereiken.

Ik hoor dan ook graag wat u ervan vindt zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk  aan uw wensen kunnen aanpassen.

Annemiek Luursema

Mijn naam is Annemiek Luursema. Ik ben al sinds 1989 in dienst bij Dierenkliniek Broerdijk en hoor bijna bij de inventaris. In deze jaren heb ik niet alleen veel geleerd over dieren, maar ook over computers. Van een kaartenbak met patientenkaarten zijn we gegroeid naar een goed geautomatiseerde praktijk.

Na een aantal jaren fulltime te hebben gewerkt, ben ik sinds een aantal jaren nog maar halve dagen op de praktijk aanwezig. Hierdoor heb ik wat meer tijd over voor mijn grote hobby’s tuinieren, paardrijden en ook paardrijles geven.

Ik woon samen met vriend Peter, hond Clooney en kater Karel in Duitsland op een heel mooi plekje tegen het Reichswald aan. In onze wei hebben we nog 2 rijpaarden en 2 shetlanders lopen.

Al met al een grote beestenbende. Dit kost veel tijd, maar levert enorm veel plezier op!

Rasika Kersten

Hallo, mijn naam is Rasika Kersten en ik ben sinds Maart 2017 assistente bij Dierenkliniek Broerdijk.

Van thuis uit met dieren opgegroeid en als kind wilde ik al met dieren werken. Na de opleiding dierverzorging ben ik terecht gekomen in een andere branche, de modebranche.  Hier heb ik bijna 9 jaar in gewerkt. Toch is het werken met dieren altijd blijven kriebelen.  Een paar jaar geleden toch nog besloten om de opleiding tot paraveterinair te volgen in Barneveld en daar geen seconde spijt van gehad.  Buiten het werken sport ik graag , ga ik graag naar een leuk concert  of lekker een hapje eten. Ik woon in Nijmegen samen met mijn vrouw en  twee lieve konijntjes die bij ons in huis rond huppelen.

Esther Maassen

Hallo Ik ben Esther Maassen en mag sinds 1 oktober 2021 dit leuke team komen versterken.

Hiervoor ben ik al een aantal jaren werkzaam geweest in een andere praktijk als paraveterinair.
Als kind was ik altijd al te vinden bij de dieren. De combinatie van het werken met mens en dier maakt mijn werk zo leuk.
Samen met mijn man en zoontje woon ik in Bemmel. Daarbij mag ik ook elke dag genieten van mijn twee konijntjes Truus en Dadel. Graag tot ziens in de praktijk.

Ashley Löw

Hallo, mijn naam is Ashley Löw!

Sinds november 2021 ben ik werkzaam in het gezellig team van Dierenkliniek Broerdijk.

In 2018 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon in Helmond. Van kleins af aan wist ik al dat ik van het zorgen voor dieren en mensen mijn werk wilde maken. Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond merkte ik dat dit niet mijn droombaan was, daarom ben ik meteen de opleiding voor paraveterinair gaan volgen. Wat is een betere combinatie dan het zorgen voor dieren en het bijstaan van de eigenaar?! Ik heb tot op de dag van vandaag geen spijt van deze keuze. Thuis in Lent hebben mijn vriend en ik ook een groot hart voor dieren, namelijk voor onze 3 katten; Kevin, Nero en Benji. Ik hoop u snel een keer te ontmoeten in de praktijk!