Uw huisdier

Uw huisdier vormt een belangrijk onderdeel van uw leven en de dierenartsen en de paraveterinairen van Dierenkliniek Broerdijk begrijpen als geen ander hoe bijzonder de band is tussen u en uw huisdier. Wij hebben aandacht voor ieder type dier. Selecteer in het overzicht hieronder het huisdier waarover u meer informatie wilt lezen.

Ik heb een hond

Bij Dierenkliniek Broerdijk weten we hoe bijzonder de band tussen een hond en zijn baas is. Vanaf het allereerste puppyconsult begeleiden we u in optimale zorg voor uw trouwe viervoeter. Zijn hele leven lang.

Lees meer

Ik heb een kat

Uw kat wil het liefst thuisblijven. Het laatste waar hij zin in heeft is een bezoek aan de dierenarts. Bij dierenkliniek Broerdijk weten we dat het niet altijd gemakkelijk is om met uw kat naar de dierenarts te gaan. We geven u dan ook graag advies om het transport naar de kliniek zo stressvrij mogelijk te maken. Een bezoek aan huis is eventueel ook mogelijk.

Lees meer

Ik heb een knaagdier

Cavia’s, ratten, hamsters et cetera behoren tot onze kleinste patiëntjes, maar zijn daarom niet minder belangrijk. Wij beschikken over kennis en kunde toegespitst op elke diersoort en hebben expertise in de zorg voor de allerkleinste zoogdiersoorten.

Lees meer

Ik heb een vogel

Bij Dierenkliniek Broerdijk kunt u nog steeds met uw vogel terecht. Wij leveren basisgezondheidszorg voor gezelschapsvogels en hebben paraveterinairen in dienst met jarenlange ervaring met volgens in de praktijk.

Lees meer

Ik heb een konijn

Konijnen zijn bijzondere huisdieren, die speciale zorg nodig hebben. Bij Dierenkliniek Broerdijk begrijpen we dat en onze mensen hebben speciale expertise in huis om u optimaal te begeleiden bij het gezond houden van uw konijn.

Lees meer