Gebitsbehandeling kat Nijmegen en omgeving

De gebitsverzorging van uw kat is erg belangrijk!

Een gebitsbehandeling voor uw kat in omgeving Ooij, Beek, Millingen of Groesbeek uit laten voeren? Dan zit u goed bij Dierenkliniek Broerdijk in Nijmegen. Wij zijn een dierenartspraktijk die gespecialiseerd is in gebitsverzorging voor gezelschapsdieren en weten als geen ander hoe belangrijk goede verzorging van het gebit van uw kat is. Daarmee wordt immers voorkomen dat de kat uit zijn bek gaat stinken door tandplak, tandsteen, een tandvleesontsteking of een inwendig maag-, nier- of leverprobleem. Onze deskundige dierenartsen begeleiden u met veel expertise en enthousiasme en voorzien u graag van tips en passende adviezen rondom de gebitsverzorging van uw kat!

Wat kost gebitsbehandeling kat?

Gebitsbehandeling van de kat in Nijmegen

Een professionele gebitsbehandeling voor de kat is maatwerk. Wij streven ernaar om de gebitsverzorging van uw kat zo aangenaam mogelijk te maken. Om die reden werken we bij een professionele gebitsreiniging voor de kat volgens een stappenplan waarbij de kat onder algehele narcose wordt gebracht. Vervolgens:

  • Controleren we elke tand, kies en het tandvlees van de kat
  • Worden alle tanden, kiezen en het tandvlees van de kat gereinigd
  • Maken we indien gewenst röntgenfoto’s van de kiezen (controle kieswortels)
  • Verwijderen we, indien nodig, een kies bij de kat en hechten we het tandvlees

In zeven tot tien dagen na de gebitsreiniging van uw kat komt u terug bij onze praktijk in Nijmegen voor een gratis nacontrole. Daarbij checken we of de gebitsbehandeling bij uw kat is aangeslagen en krijgt u verdere uitleg en advies op maat.

Meer over de kat

Dierentandarts in omgeving Groesbeek, Ooij, Beek, Millingen?

Wanneer u op zoek bent naar een dierentandarts in de buurt van Groesbeek, Ooij, Malden, Beek of Millingen, dan bent u bij Dierenkliniek Broerdijk in Nijmegen aan het juiste adres. Onze professionele dierenartsen weten alles van de gebitsverzorging van uw kat en staan dan ook graag voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor een gebitsbehandeling van uw kat in Nijmegen in onze dierenkliniek? Neemt u dan gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Uw trouwe huisdier verdient immers een topkwaliteit verzorging van zijn gebit!

Contact